Spoštovani starši!

 

Študentje so pod vodstvom mentorice prof. dr. Vlaste N. Zabukovec pripravili raziskavo o učnem procesu in spoprijemanjem s težavami v času COVID-19. Njihova priporočila in izsledke si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

Spodaj se nahaja povezava do spletne strani, ki smo jo pripravili za vas. Vsebuje nasvete za sedem najpogostejših težav, ki so jih pokazali rezultati ankete. Nasveti so pozorno izbrani in pripravljeni na podlagi strokovne in znanstvene literature. Poleg tega smo za vas pripravili tudi zavihek z uporabnimi povezavami in kontakti, na katere se lahko obrnete.

 

Povezava do spletne strani: https://upec19.wixsite.com/ucniprocescovid19

 

Kot obljubljeno, pa vam predstavljamo tudi video posnetek za vaše otroke. Prikazuje zgodbo o Luki, ki se, tako kot vsi ostali otroci, zaradi trenutne situacije z epidemijo COVID-19 šola doma. Kljub temu, da po spletu že nekaj časa kroži veliko podobnih informacij, verjamemo, da vsakdo v posnetku najde kakšno zanimivost, ali pa vam naš Luka vsaj polepša ta čas. Tudi v opisu posnetka lahko najdete nekaj več informacij o projketu in koristnih povezav.

 

Povezava do posnetka: https://www.youtube.com/watch?v=sNorUYvREpY

 

V primeru dodatnih vprašanj nam lahko pišete, ali pa nas kontaktirate preko obrazca na spletni strani.

 

Želimo vam vse lepo in ostanite zdravi!

 

Študentje prvega letnika magistrskega programa Uporabna psihologija z mentorico prof. dr. Vlasto N. Zabukovec

Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije

Univerza na Primorskem