Spoštovani!

 

Leto 2020 se izteka. V vsakem od nas je pustilo svojo sled. Zagotovo pa ga bomo vsi še dolgo pomnili. Mi ga pomnili tudi po tem, da smo bili zelo delovni, kreativni, inovativni in produktivni.

Letos vam namesto klasične elektronske čestitke pošiljamo božično darilo. Podarjamo ga staršem  otrok in strokovnim delavcem vrtcev in osnovnih šol. Naše darilo je video predavanje z naslovom Trma ali čustveni zlom?   Predavanje je za vas povsem brezplačno.

Najdete ga na tej povezavi: https://www.cpos.si/video-predavanja/  Ko boste našli pol urice miru, si pripravite dišeč čaj ali skodelico vroče čokolade s smetano in si ga oglejte v udobnem domačem naslanjaču.

To pa še ni vse, kar smo ustvarili v tem letu. Uresničile so se dolgoletne sanje – ustvariti slovensko risanko, ki bo podprla razvoj govora pri malčkih in otrocih, ki potrebujejo posebno podporo v razvoju govora in jezika. Zaživela je naša risanka, Mihec in živali, ki smo jo skrili v knjigo kartonko. V branju knjige uživajo tudi otroci v prvih razredih osnovne šole, saj si knjigo lahko preberejo sami, za nagrado pa pogledajo še istoimensko risanko. https://www.radovednimihec.si/

Če boste knjigo poslali kakšnemu otroku kot darilo, nam to sporočite. Ob naročilu, pa vam knjigo kot darilo brezplačno zavijemo kar pri nas v Mihčevi delavnici.

Tukaj pa najdete pogovor z nekaterimi ustvarjalci knjige in risanke:  https://www.youtube.com/watch?v=ScPMevxW9N0&t=175s

Pokukajte še v risanko: https://www.youtube.com/channel/UCqrawwqP-mONAmCf0G8xULQ

Bo kar dovolj za eno samo leto, kajne?

 

Preživite praznike v objemu vam dragih ljudi, novo leto pa naj vam prinese  veliko dobrega.

Sabina Korošec Zavšek

in sodelavci Zavod CPOS Žalec in Radovedni Mihec, izdajanje knjig

www.cpos.si

www.radovednimihec.si